Orašje: Katarina Marković top fotomodel Posavine

U prepunom City Centru IN Orašje , 11 prekrasnih mladih dama predstavljale su općine i gradove Posavine na Izboru za Fotomodela. Noć mode, glamura i ljepote obilježila je ljetnu svakodnevicu u Orašju , gdje su djevojke zasjale u odjeći za mlade, te u prekrasnim svečanim toaletama.
Turizam i obrazovanje bili su u fokusu projekta, a djevojke su svojim predstavljanjem istakle turističke potencijale svojih općina i gradova. Osim impresivnih takmičarki, publika je uživala u bogatom show programu uz DJ Gashia-a, te modnu reviju Top modela Fashion M-a.
Ema Isić iz Orašja osvojila je titulu Fotomodela publike Posavine , dok je Emina Brkić iz Brčkog postala novo medijsko lice. Lijepa Emra Kovač iz Brčkog okitila se titulom New face, dok su Renata Todorović iz Brčkog i Ružica Mijatović iz Domaljevca zauzele pozicije II i I pratilje. Titulu najbolje odnijela je lijepa Katarina Marković iz Domaljevca.
Šest prvoplasiranih djevojaka steklo je pravo sudjelovanja na Izboru za Fotomodela FBiH, gdje će se susresti s predstavnicama ostalih kantona.
Generalni pokrovitelj manifestacije je City Center IN Orašje.
Revije su obilovale kolekcijama renomiranih butika,kao i ofijelnom izlazu u brendiranim majicama Fotomodela BiH. Drugi izlaz takmičarki predstavio je Number 1 sa sportskom kolekcijom. Takmičarke u posljednjem pojavljivanju predstavile su prekrasnu kolekciju Butika Queen of fashion Victoria iz Brčkog. Za make-up se pobrinuo Beauty line Orašje , dok su frizure bile djelo također Beauty line Orašje.
Djevojke su u toku priprema boravile u predivnom smještaju Ville Aroma Orašje.
Tokom kampa djevojke su uživale u specijalitetima iz ponude Restorana Index.
Organizator projekta je Fashion M Zenica.
Poklone za prvoplasirane takmičarke obezbijedili su Zlatara Džafić Orašje ,Cvjećarna Luca, objavili su na stranicama Fotomodela BiH.

Be the first to comment

Odgovori